Yhtenä Euroopan suurimmista riippumattomista IT-palveluntarjoajista COMPAREX on ydinliiketoiminta-alueellaan ohjelmistolisensoinnissa ja ohjelmisto-omaisuuden hallinnassa yksi Euroopan markkinajohtajista. Konsernin globaaliin tarjontaan kuuluu laaja valikoima ohjelmistoihin, lisenssien hallintaan, ohjelmisto-omaisuuden hallintaan (SAM), pilviteknologiaan sekä verkkoinfrastruktuuriin liittyvää konsultointia, palveluita ja ratkaisuja.

Suojele organisaation IT-infrastruktuuria taloudellisilta ja oikeudellisilta riskeiltä. Software Asset Management (SAM) on parhaimmillaan organisaation koko ohjelmisto-omaisuuden prosessinomaista hallintaa – käsittäen lisenssiomaisuuden elinkaaren kaikki vaiheet aina sopimusneuvotteluista ja ohjelmistohankinnoista lisenssikannan inventointiin ja sen optimointiin.

Ilmoittaudu webinaariin

Olemme IBM-ohjelmistojen asiantuntija. COMPAREX tarjoaa Suomessa yhden markkinoiden laaja-alaisimmista edustuksista IBM-ohjelmistoihin. IBM Premier Partner –statuksen omaavana meillä on yli 300 IBM:n myöntämää tuotesertifikaattia maailmanlaajuisesti. COMPAREX on auktorisoitunut koko IBM:n ohjelmistoportfolioon, joka tunnetaan yhtenä maailman kattavimmista. Auktorisoitumisen myötä voimme tarjota parempaa palvelua ja erittäin kustannustehokkaan hankintaväylän asiakkaan IBM-ohjelmistotarpeiden mukaisesti ja erittäin kattavasti. Tarjoamme ohjelmisto-omaisuuden hallinnan kertaluontoista tai jatkuvaa palvelua ja ILMT-konsultointia asiakkaiden lisenssiomaisuuden optimointia silmälläpitäen.

Ajankohtaista nyt:
COMPAREX Nordic Webinar - torstaina 15.6. klo 10:00-10:50

Tools from the Cloud - How to save assets and make processes lighter?
COMPAREX – You-Get – IBM

Join the webinar 15th June 2017 - 10:00-10:50 am EET

Register now and get inspired!

How to move to the cloud without getting bogged down in complexity and cost, without jeopardizing priorities and previous investments? How to become a cognitive business, in the cognitive era?

We will tell you how. Please find the agenda here and register:

10:00 - 10:05 Welcome to find the tools from the cloud
Arja Davidsson, COMPAREX Finland Oy
10:05 - 10:20 Keynote: The future at hand
Antti Partanen, Cloud Leader IBM Finland
10:20 - 10:40 You-Get The Process Cloud: IBM BPM built on IBM Cloud
Marja Jussila Van Leeuwen, You-Get Finland
10:40 - 10:50 How does Cloud change your business? Organize a workshop to see Cloud possibilities for your organization.
Arja Davidsson, COMPAREX Finland Oy


More information and registration

Ohjelmisto-omaisuuden optimointi ja lisensoinnin seuraava taso

COMPAREX SoftCare

Mitkä lisensointimallit sopivat yritykselleni? Mistä saan jatkuvasti parhaat hinnat hankkimilleni ohjelmistoille ja volyymisopimuksille?

Näihin kysymyksiin sekä siihen, kuinka optimoida oikein koko ohjelmisto-omaisuus, vastaa COMPAREX SoftCare. Omaamme COMPAREXilla koko Euroopan vahvimman hankintaverkoston sekä vahvan tuen globaaleille sopimusasiakkaillemme.

Maailmanlaajuisesti ja paikallisesti

Voit hyötyä lisenssiasiantuntijoistamme 35 eri maassa Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikkassa, Aasiassa ja Afrikassa.

Lue lisää…

Huippusertifioinnit erinomaista palvelua varten

Olemme ansainneet kumppaneidemme luottamuksen useiden vuosien läheisen yhteistyön ansiosta ja tänä aikana olemme ansainneet monenlaisia sertifiointeja useiden ohjelmistovalmistajien tuotteille.

Olemme IBM:n auktorisoima Premier Partner – lisensoinnin erikoisosaaja sekä luotettu kumppani ohjelmisto-omaisuuden hallinnassa.

Comparex SoftCare

COMPAREX Portfolio Management Platform

COMPAREX Portfolio Management Platform

Mihin kaikkeen pystyisinkään ohjelmistoportfolion analysoinnin ja jatkuvan optimoinnin ansiosta?

Pystytkö vastaamaan alla olevan kuvan kysymyksiin? Mikäli pystyt, tiedon esillekaivaminen on vaatinut mahdollisesti kohtuullisen määrän vaivannäköä ja työtunteja. COMPAREX Portfolio Management Platformin (PMP) avulla pystyt selkeästi identifioimaan asennetut ohjelmistot läpi organisaation sekä nopeuttamaan ohjelmistojen aktivointia käyttöön tarpeen mukaan.

Mikäli käytät jo jotakin inventointityökalua ohjelmisto-omaisuuden hallintaan, toimii se hyvänä perustana PMP:lle. Lisenssiomaisuudesta vastaavat, administraattorit, tietoturvasta vastaavat sekä talousjohto haluaisivat varmasti päästä käsiksi tarvittaessa yksityiskohtaiseen ja visuaalisesti helposti ymmärrettävään tietoon ohjelmistoportfolion sisällöstä. Tyypillisesti yritysten käytössä olevat inventointityökalut ja analysointimetodit eivät kuitenkaan mahdollista tätä.

COMPAREX Portfolio Management Platform

COMPAREXin ohjelmistojen tunnistustietokanta laajenee koko ajan ja tänään se kattaa 14 000 valmistajan noin 800 000 tuotetta tunnistettavia ohjelmistoja. Palvelussa hyödynnämme tätä uniikkia dna:ta, jotta analyysin jälkeen asiakkaan koko identifioitu ohjelmistokanta pystytään selkeästi esittämään omalle organisaatiollesi räätälöidyllä COMPAREX Dashboardilla. Näin käyttäjä saa mahdollisuuden tarkastella tietoa eri kulmista ja analysoida dataa olemassaolevasta kannasta tulevaa käyttöä ja käyttötarvetta varten. Dashboard-näkymä mahdollistaa myös tiedon analysoinnin käyttämättömistä ohjelmistoista.

Portfolio Management Platform at a Glance

Lataa englanninkielinen esite uudesta palvelustamme täältä.

You Get logo

Kumppanimme You-Get on liiketoimintaprosessien hallinnan konsultointiin erikoistunut innovatiivinen palveluntarjoaja. You-Get tarjoaa asiakkaille BPM- ja ODM-konsultointia, ratkaisuja, koulutusta ja käyttöönottoja.

Business Process Management (BPM) on liiketoimintaprosessiesi visualisointia, ymmärtämistä ja hallintaa. Se on kokonaisvaltainen näkökulma johtamiseen, jonka tavoitteena on tehokas ja suorituskykyinen organisaatio, joka toimii innovatiivisesti ja joustavasti. BPM-teknologia tuo yhteen liiketoimintaprosesseissa mukana olevat ihmiset, informaation sekä järjestelmät.

Tavoitteena on viedä asiakkaat kohti prosessiorientoitunutta työskentelytapaa. Lisätietoja saat You-Getin sivustolta www.you-get.eu tai lataamalla palveluesitteen jättämällä sähköpostiosoitteesi alle.

Business Process Management (BPM)

Referenssit

Asiakasrefenssi: Valmet IBM ILMT

Valmetin ja COMPAREXin yhteistyön tavoitteena on varmistaa kokonaisvaltaiset säästöt ohjelmisto-omaisuuden hallinnassa sekä käyttöoikeuksien hankinnassa. IBM:n osalta olemme tuottaneet asiakkaalle ILMT -konsultointipalvelua vuodesta 2015 saakka.

Lue referenssikuvaus täältä

Artikkelit

Blogi: Joko tai vai sekä että? Kumman vaihtoehdon valitset?

Onko matkasi pilveen jo täydessä käynnissä?
Pilvipalvelumarkkinat ovat kasvaneet huikeat 20 prosentin vuosivauhtia. Kaikki, suurista organisaatioista pieniin ”start upeihin”, ovat jo trendissä mukana ja siirtävät ohjelmistonsa ja tietonsa pilveen.
Tutkimusyritys Forrester Researchin mukaan maailman- laajuinen markkinakoko ylittää tänä vuonna 146 miljardia dollaria, joka on 87 miljardin kasvua vuodesta 2015.

Lue Arjan blogi aiheesta

Arja DavidssonArja Davidsson
IBM Licensing Specialist
COMPAREX Finland Oy

Onko yrityksillä varaa olla siirtymättä pilveen?

IT‐ympäristöt muuttuvat yrityksissä vauhdilla hybrideiksi ympäristöiksi, joissa esimerkiksi laskentatehoa, levytilaa sekä muistia ostetaan pilvipalveluna. Pohdinnassa on, mitä pilvestä kannattaisi oikeasti ostaa. Kysymys kuuluukin: Kuinka kauan yrityksillä on varaa olla käyttämättä pilvipalveluita?

Lue aiheesta lisää

Blogi: Yritykset ovat pulassa lisenssiviidakossa

Oletko tullut ajatelleeksi, että yrityksillä on lähes poikkeuksetta paljon enemmän rahaa kiinni lisensseissä kuin raudassa? Tästä huolimatta ohjelmisto‐omaisuus ei ole organisaatioissa läheskään hyvin hallussa.

Lue lisää blogistamme

Ota meihin yhteyttä

COMPAREX-konserni on yksi Euroopan suurimmista valmistajariippumattomista IT-palvelutoimittajista, jolla on kansainvälistä ulottuvuutta ja joka tarjoaa konsultointia ja tukea lähes sadan eri ohjelmistovalmistajan tuotteille. Aktiivinen kumppanuus johtavien valmistajien kanssa ja 30 vuoden kokemus alalta antavat meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ohjelmisto-omaisuuden hankintaan ja hallintaan liittyen. www.comparex.fi

IBM Premier Business Partner